“Οργώνουν” δρόμους στο Γαλάτσι οι εταιρίες τηλεφωνίας και φυσικού αερίου

Το ενοχλητικό φαινόμενο να “οργώνουν” εταιρίες τηλεφωνίας και φυσικού αερίου τους δρόμους της πόλης για να κάνουν τα έργα τους, χωρίς να συνυπολογίζουν τις πληγές στο οδόστρωμα που αφήνουν πίσω τους παρατηρείται στο Γαλάτσι.

Ο Δήμος μάλιστα σε σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει τα συμβαίνοντα και ζητά τη βοήθεια των δημοτών για να απονείμει τα του …καίσαρος τω καίσαρι. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο οδόστρωμα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια και ενημέρωση, από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και φυσικού αερίου σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου και ειδικότερα στις οδούς Ήρας, Πυθαγόρα, Ελικώνος και Εκάτης.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί γραπτή επικοινωνία με τις εν λόγω εταιρίες, ώστε να προβούν στις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο Δήμος το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, ώστε να μην δαπανούνται άσκοπα τα χρήματα των δημοτών. Δυστυχώς διαπιστώθηκε από τα συνεργεία του Δήμου μας ότι τελικά οι εργασίες των εταιριών προκάλεσαν  τομές στον νέο ασφαλτοτάπητα.

Επισημαίνεται ακόμα ότι η συνεργασία με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και φυσικού αερίου είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των υποδομών μας και την προώθηση της τεχνολογίας στον Δήμο μας. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες και να γίνεται σεβαστή η διαδικασία για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές και έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα, όμως σε περίπτωση που παρατηρήσετε ανάλογες δραστηριότητες σας παρακαλώ να επικοινωνείτε άμεσα με τον Δήμο στα τηλέφωνα του γραφείου Δημάρχου 2132055335 & 2132055336, στα αρμόδια τηλέφωνα της Τεχνικής Υπηρεσίας 2132055406 & 2132055409, καθώς και στο κινητό του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου 6979977781.

Η ενεργή συμμετοχή σας είναι ανεκτίμητη για την προστασία του κοινού συμφέροντος και την αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.