ΟΑΚΑ: Τραγική εγκατάλειψη στον περιβάλλοντα χώρο – Δέντρα φυτρώνουν σε φρεάτια (εικόνες)

Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ είναι θλιβερή: τις νύχτες η περιοχή τελεί υπό συσκότιση και τις μέρες η αδιαφορία των “αρμοδίων – αναρμοδίων” είναι εμφανής.

Το σκοτάδι στο ΟΑΚΑ

Στα «τυφλά» κάνουν προπονήσεις όσοι αθλούνται τους τελευταίους περίπου έξι μήνες μήνες σε ένα μεγάλο τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ.

«Έκλεψαν ένα τμήμα καλωδίου χαλκού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φωτισμός στην είσοδο, που είναι ο σταθμός “Ειρήνη” και σε ένα μεγάλο τμήμα στην αψίδα του Καλατράβα», δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Σπύρος Μπερτζενέτος, ο οποίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον μαραθώνιο, προπονείται συχνά στο ΟΑΚΑ.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε την προετοιμασία όπως θα θέλαμε. Αναγκαζόμαστε να βγαίνουμε περιμετρικά εκεί που είναι τα αυτοκίνητα», πρόσθεσε απογοητευμένος.

Τον χώρο επισκέπτονται καθημερινά οικογένειες με παιδιά και έφηβοι που πηγαίνουν για να κάνουν μια βόλτα, ποδήλατο ή skate, ή απλά για να καθίσουν. Όπως περιγράφουν, μετά τις εννέα το βράδυ, είναι «πίσσα σκοτάδι» σε ένα μεγάλο τμήμα του αθλητικού κέντρου εξαιτίας της έλλειψης φωτισμού. Αυτό φαίνεται να έχει επιπτώσεις και σε ζητήματα ασφαλείας.

Δέντρα φυτρώνουν στα φρεάτια

Κάθε ενδοιασμό για την εικόνα εγκατάλειψης του χώρου, διαλύουν οι εικόνες από τα φρεάτια ομβρίων που βρίσκονται μπροστά από το Στάδιο. ( Σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικης Δικτύωσης) Δεντράκια που ξεπερνούν το 1 μέτρο ξεφυτρώνουν ανάμεσα στις σχάρες και εύκολα κατανοεί κάποιος πόσο καιρό έχουν να περάσουν συνεργεία καθαρισμού φρεατίων από την περιοχή.