Νέο Ολυμπιακό άθλημα: Η Μεταμόρφωση υποδέχεται το ΔΕΗ 3Χ3 Power to the Hood

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 η Μεταμόρφωση παίρνει πάσα από το Λαύριο  και φιλοξενεί το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops, τον 4ο σταθμό της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «Σκεπαστού» στη συμβολή των οδών Πλάτωνος & Γ. Παπανδρέου (πάνω από την Αττική Οδό), περιλαμβάνει τουρνουά 3×3 για 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών), παράλληλες δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Μικροί και μεγάλοι, φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο 3×3, το νέο Ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και όλες.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και λάβε μέρος στο ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στη Μεταμόρφωση!

Πυρήνας του ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops είναι το τουρνουά 3×3, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών δράσεων όπως: το Street Basketball Show του freestyler Dude K, Basketball challenges για μικρούς και μεγάλους, Face Painting και 360° Photobooth.

Το ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops αναδεικνύει τους καθημερινούς «πρωταγωνιστές» κάθε γειτονιάς, με στόχο την άθληση, την ψυχαγωγία αλλά και την περαιτέρω διάδοση του 3×3, του δημοφιλούς γρήγορου και δυναμικού παιχνιδιού.

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoopsστη Μεταμόρφωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αθήνα, Μεταμόρφωση, Χώρος «Σκεπαστού», Πλάτωνος & Γ. Παπανδρέου
Ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024
Ώρες: 10:00 – 18:00
Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών
Παράλληλες δράσεις: Street Basketball Show, FacePainting, Challenges, 360° Photobooth, αναμνηστικά δώρα