Κτήρια υψηλής αισθητικής για τη Netcompany – Intrasoft

Η Netcompany – Intrasoft, η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη εξελίσσεται ακόμη πιο δυναμικά. Μετά από 26 χρόνια μετακόμισε από τις εγκαταστάσεις της στην Παιανία σε 3 κομβικά σημεία της Αθήνας, στο Μαρούσι, στο Σύνταγμα και στους Αμπελόκηπους (κτήριο Orbit).

Η state of the art αισθητική, οι μοντέρνες προδιαγραφές, η βιωσιμότητα και η προσβασιμότητα, είναι τα χαρακτηριστικά των 3 νέων γραφείων της Netcompany – Intrasoft, τα οποία θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τις δραστηριότητές της στο μέλλον.

Οι νέες εγκαταστάσεις έχουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένες με βάση τον άνθρωπο, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον στους περισσότερους από 1.800 εργαζομένους της.

Netcompany – Intrasoft: Ανθρωποκεντρικά κτήρια

Περιλαμβάνουν χώρους που διευκολύνουν τη συνεργασία και την ελεύθερη επικοινωνία, μοντέρνα meeting room, χώρους χαλάρωσης για τα διαλείμματα, play areas με table soccer, PlayStation, τραπέζι ping-pong, καθώς και μίνι κήπους στα roof garden ή υδροπονικούς κήπους στο εσωτερικό του κτιρίου.

Νέες εγκαταστάσεις σε κτήρια υψηλής αισθητικής για τη Netcompany - Intrasoft

Τα κτίρια είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα με στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ενώ έχει δοθεί έμφαση στο φυσικό φως το οποίο διαχέεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους μέσα από γυάλινες επιφάνειες για την ευεξία των εργαζομένων.

Παράλληλα, η εύκολη πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στοχεύει στη μείωση της χρήσης αυτοκινήτων και συνεπώς των ατμοσφαιρικών ρύπων. Μάλιστα, η εταιρεία επιδοτεί την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, σε όλους τους υπαλλήλους ενθαρρύνοντας έτσι την υιοθέτηση πιο πράσινων τρόπων μετακίνησης.

Χαρακτηριστικά, για τα γραφεία του Αμαρουσίου παρέχει mini buses για τη μεταφορά από και προς τους πλησιέστερους σταθμούς του Μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Ευελιξία σε επιλογές που εξυπηρετούν την καθημερινότητα

Η ηγέτιδα εταιρία στην πληροφορική υποστηρίζει το μοντέλο υβριδικής εργασίας ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της, να συντονίζονται με τις ομάδες τους και να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κτίρια. Με αυτό τον τρόπο μπορούν καθημερινά να επιλέξουν, σε ποιο χώρο θα εργαστούν, προσφέροντας την ευελιξία να συνδυάζουν επιλογές που εξυπηρετούν την προσωπική τους ζωή.

Σε αυτούς τους νέους χώρους, η εταιρία θα συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη του κλάδου της Πληροφορικής, να πρωτοπορεί, αλλά και να προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον που θα ήθελε ο καθένας να εργαστεί.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία προσφέρει πάνω από 250 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο www.netcompany-intrasoft.com/talent.