Νέα Φιλαδέλφεια: Το Άλσος γέμισε χαρά – Χορός, τραγούδι, ζωγραφιές, κίνηση και Τέχνη

Το απόγευμα της Κυριακής η Νέα Φιλαδέλφεια και το Άλσος της δοκίμασαν μία υπέροχη εμπειρία Τέχνης δρόμου. Μικροί και μεγάλοι βόλταραν γύρω από τη λίμνη και απόλαυσαν τη δροσιά των πεύκων, το όμορφο περιβάλλον και μία πλειάδα καλλιτεχνών που μετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου.

Καλλιτέχνες που ζωγράφιζαν, χόρευαν, τραγουδούσαν και διασκέδαζαν με ταχυδακτυλουργικά κόλπα τα παιδιά βρέθηκαν σε κάθε γωνιά του Άλσους και χάρισαν νότες ξεγνοιασιάς στους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος μιλώντας στο e-neaionia.gr αποσαφήνισε τις προθέσεις του για το νέο θεσμό της πόλης. “Σκοπός μας είναι να δώσουμε πνοή και εκδηλώσεις μέσα στο Άλσος. Γενικότερα, ό,τι προάγει τη σχέση του πολίτη με τον Πολιτισμό -που εμπεριέχει ως έννοια μία ποικιλία δυνατοτήτων κι ανάμεσά τους και την street art που βλέπετε σήμερα εδώ– είναι στις προθέσεις μας.

Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια, με τις ακινησίες των ΟΤΑ λόγω κορωνοϊού, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Τώρα όμως πρόθεσή μας είναι όχι μόνο να τα ξεκινήσουμε αλλά και να τα εξελίξουμε στο έπακρο”.

Η όμορφη Κυριακάτικη βραδιά στη δροσιά του Άλσους ολοκληρώθηκε με συναυλία από το συγκρότημα Γκιντίκι