Νέα Φιλαδέλφεια: Σφίγγει ο κλοιός για το δολοφόνο του Μιχάλη- Μπορεί να είναι Έλληνας

Την ώρα που οι Κροάτες και οι Έλληνες συλληφθέντες έχουν αρχίσει να απολογούνται ανά δεκάδες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Αρχές πλησιάζουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο κλοιός γύρω από το πρόσωπο που φέρεται να κατάφερε τη μοιραία μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ύστερα από τη συντεταγμένη επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σφίγγει ολοένα και περισσότερο.

Ενώ οι ναζιστές χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τηρούν σιγή ιχθύος και δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας με τις ελληνικές Αρχές, και οι Bad Blue Boys σε νέα ανάρτησή τους ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν στοιχεία «ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη», «ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος», οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν «απομονώσει» περίπου μία ντουζίνα υπόπτους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και Έλληνας συλληφθείς οπαδός.

Ολοένα και πιο κοντά στον δολοφόνο του Μιχάλη
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ένας από τους Έλληνες συλληφθέντες στα επεισόδια δεν αποκλείεται να είναι και ο δράστης της δολοφονίας, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον κύριο υπαίτιο της επίθεσης στον Μιχάλη Κατσουρή.

Ένα στοιχείο που δείχνει, πάντως, ως ολοένα και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου, είναι το γεγονός ότι στις έρευνες, πλέον, μετέχουν και τέσσερις αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι πολύπειροι αξιωματικοί περνούν από «κόσκινο» όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί από καταθέσεις, μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και DNA, έτσι ώστε να φτάσουν με απόλυτη σιγουριά στον δολοφόνο του 29χρονου από την Ελευσίνα.

Στο μικροσκόπιο 13 ύποπτοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στη λίστα των Αρχών βρίσκονται:

9 Κροάτες
ένας Αλβανός, 22 ετών, οργανωμένος οπαδός, στον οποίο βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς
3 Έλληνες: Οι 2 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο ένας, ο 27χρονος, έχει δικογραφία σε βάρος του με 4 ακόμα άτομα και αποφυλακίστηκε πριν από 6-7 μήνες.