Νέα Φιλαδέλφεια: Ολοκληρώνεται η δικογραφία για το φόνο του Μιχάλη Κατσουρή

Για εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, κατά την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κροατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ένας εκ των δικηγόρων υπεράσπισης, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA που είχαν συλλέξει οι ελληνικές αρχές.

Δύο μήνες και πλέον μετά από τη βραδιά της δολοφονίας, συνεχίζεται η ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όσων συμμετείχαν στα επεισόδια.

Tα αποτελέσματα για το DNA θα τα πάρουν στα χέρια τους οι δικηγόροι υπεράσπισης και θα τα μελετήσουν.  Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται ότι οι 102 Κροάτες θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν, αλλά ο δικηγόρος που έδωσε τις πληροφορίες, δεν γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Οι Κροάτες που έχουν συλληφθεί, παραμένουν προφυλακισμένοι σε διάφορες ελληνικές φυλακές.

Οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για ακόμη 11 Κροάτες και ζήτησαν την έκδοσή τους στη χώρα μας, που θεωρείται ότι διέφυγαν με κάποιον τρόπο πίσω στην πατρίδα τους, αλλά ακόμα η Κροατία δεν έχει αποφασίσει εάν θα τους εκδώσει.