Νέα Φιλαδέλφεια: Καρναβάλι και παρέλαση στη Λεωφόρο Δεκελείας οργανώνει ο Δήμος

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει Καρναβάλι και παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Μάλιστα, το τμήμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη σε δική του ανάρτηση γνωστοποιεί πως “επιθυμεί να δημιουργήσει θεματική ομάδα με τίτλο «Οι λογοτεχνικοί ήρωες ξεπηδούν από τα βιβλία και πάνε παρέλαση»!

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: Ήρθε η ώρα ο Χάρυ Πότερ και η Πίπη Φακιδομύτη να συναντήσει τον Σέρλοκ Χολμς και τον Φρανκενστάιν! Μεταμφιεστείτε στους αγαπημένους σας λογοτεχνικούς ήρωες και ελάτε να διασκεδάσουμε με μουσική και χορό! Η ομάδα της Βιβλιοθήκης θα φέρει πλακάτ με την επωνυμία της και αυτοσχέδιο γαϊτανάκι γιατί μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα ακολουθήσει το χορευτικό αποκριάτικο έθιμο «Γαϊτανάκι».

Στο τέλος της παρέλασης θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία: Βραβείο κωμικής αμφίεσης, Βραβείο καλλιτεχνικής αμφίεσης, Βραβείο λαβοροκατασκευής, Βραβείο μακιγιάζ.

Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα της Βιβλιοθήκης μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο e-mail (library@dimosfx.gr) και στο τηλέφωνο (210-2582466) μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Στοιχεία συμμετοχής:

Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
e-mail:
Ήρωας/ηρωίδα:
Ηλικία (μόνο για τα παιδιά):

Σημείωση: Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από μεταμφιεσμένους ενήλικες (άνω των 22 ετών) σύμφωνα με το θέμα της ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας”.