Νέα Φιλαδέλφεια: Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή σε δύο μαχαίρια

Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έχασε τη ζωή του στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο, εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια που βρίσκονται μεταξύ των πειστηρίων που κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Αυτό προκύπτει από την έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., έκτασης 81 σελίδων, που φέρεται να έχει υποβληθεί προ ημερών στον ανακριτή που χειρίζεται τον φάκελο.

Πηγή κοντά στην υπόθεση εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της έρευνας. Αυτό, διότι στο μεν πρώτο μαχαίρι δεν φέρεται να ανιχνεύτηκε DNA κάποιου άλλου προσώπου πέραν του Κατσούρη, ενώ στο δεύτερο βρέθηκε μεν γενετικό υλικό, το οποίο προς το παρόν παραμένει ορφανό.

Όπως αναφέρεται στην πολυσέλιδη έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας, από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ και από το εσωτερικό των αυτοκινήτων που χρησιμοποιήσαν οι Κροάτες χούλιγκαν για να ταξιδέψουν στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου, συλλέχθηκαν 271 πειστήρια – μεταξύ άλλων δείγματα από κηλίδες αίματος, ξύλινα στειλιάρια, ρούχα, μάσκες, πέτρες, ακόμη και προστατευτικά μασελάκια δοντιών και επικαλαμίδες. Τα πειστήρια συλλέχθηκαν σε διαφορετικές αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έως και μία εβδομάδα μετά τα αιματηρά επεισόδια.