Νέα Φιλαδέλφεια: Βιντεοληπτικό υλικό ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του φιλάθλου της ΑΕΚ

Το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξετάζουν οι αρχές για να καταλάβουν ακριβώς τι συνέβη και ο οπαδός της ομάδας έπεσε αναίσθητος στο έδαφος κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος και η κοπέλα του τσακώθηκαν άσχημα και μάλιστα φιλικό τους ζευγάρι μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει κι έναν άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά, χτυπά τον οπαδό της ΑΕΚ στο πρόσωπο και στο κεφάλι και μετά εξαφανίζεται. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονου που κατέρρευσε στο γήπεδο της ΑΕΚ

Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται εξονυχιστικά και πολύ σύντομα οι αρχές εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν τον άνδρα που χτύπησε τον 48χρονο. 

Οι αρχές εξετάζουν επίσης και τυχόν ευθύνες των γιατρών του νοσοκομείου «Γεννηματάς», οι οποίοι έδωσαν εξιτήριο στον 48χρονο, χωρίς να καταλάβουν ότι είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα. 

ΑΕΚ: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο 48χρονος είχε υποστεί αιμάτωμα κι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα τραύματά του είναι αποτέλεσμα χτυπημάτων που δέχθηκε και όχι της πτώσης όταν έχασε τις αισθήσεις του. Έτσι τα αίτια θανάτου του άνδρα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα του 48χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της φιέστας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 48χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού, έως τις 18 Μαΐου. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε εκ νέου σε νοσοκομείο, αυτή τη φορά στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε.

Στο μεταξύ, στα social media υπάρχουν έντονες παραινέσεις από φίλους της ομάδας για την πλήρη παροχή υλικού από τις κάμερες του γηπέδου που ελέγχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να ριχθεί πλήρες φως στην υπόθεση.