Νέα Φιλαδέλφεια: Αναζητείται ο “μάρτυρας – κλειδί” στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Το μάρτυρα – κλειδί, που εμφανίζεται σε όλα τα βίντεο στο πλευρό του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναζητούν οι αρχές.

Στο μεταξύ, σήμερα Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που οδήγησε τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο σημείο της συμπλοκής και συνελήφθη. Βάσει μαγνητοσκοπημένου υλικού, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναζητείται ο "μάρτυρας - κλειδί" στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείονται και νέα εντάλματα σύλληψης καθώς οι αρχές αναλύουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο. Μάλιστα αναζητείται πρόσωπο- «κλειδί» που εκτιμάται πως μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου.

Πάντως, όπως το έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, «έχει ακόμη δρόμο η υπόθεση». Όπως είπε, όλες οι κινήσεις γίνονται με βάση τις αποφάσεις της ανακρίτριας με στοιχεία που έχει από τη δικαιοσύνη. Η υπόθεση δεν θα κλείσει προτού εξεταστεί και η τελευταία ένδειξη από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί και ό,τι έρχεται στη διάθεση των αρχών.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άφαντο» το όπλο της δολοφονίας

Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται, αν και παραμένει αναπάντητο το ερώτημα εάν ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι μεταξύ των συλληφθέντων ή παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάλυσης των εγκληματολογικών εργαστηρίων με τα δείγματα από το σώμα του Μιχάλη, χωρίς να βρεθούν αξιοποιήσιμα στοιχεία. Ούτε εντοπίστηκε DNA του 29χρονου στα τέσσερα μαχαίρια των χούλιγκαν τα οποία κατάσχεσαν οι αστυνομικοί.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναζητείται ο "μάρτυρας - κλειδί" στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης, μετά το δολοφονικό χτύπημα, πήρε μαζί του το μαχαίρι και ενδεχομένως το εξαφάνισε εκ των υστέρων.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση και για τα υπόλοιπα κατασχεθέντα πειστήρια, για να γίνει η αντιστοίχιση και να εξακριβωθεί ποια ανήκουν σε ποιον και ποιος κρατούσε κάθε αντικείμενο τη νύχτα των επεισοδίων.

Το πρόσωπο- «κλειδί» πλάι στο Μιχάλη Κατσουρή

Ωστόσο, το βάρος των ερευνών στρέφεται σε ένα πρόσωπο-«κλειδί», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Πρόκειται για ένα γεροδεμένο άνδρα με κόκκινη μπλούζα ο οποίος διακρίνεται στα βίντεο να είναι διαρκώς κοντά στον Μιχάλη.