Νέα Φιλαδέλφεια: Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζουν οι Κροάτες που εμπλέκονται στο φονικό

Την αποφυλάκισή τους ετοιμάζονται να ζητήσουν οι Κροάτες χούλιγκαν που βρίσκονται στις ελληνικές φυλακές την ίδια ώρα που η οικογένεια του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ετοιμάζει το 40ημερο μνημόσυνό του.

Οι Κροάτες και οι Έλληνες συνεργοί τους που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους αναμένεται να ζητήσουν την αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους, με τον προκλητικό ισχυρισμό ότι ήρθαν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο 23χρονος Κροάτης με τα αρχικά J.L υποστήριξε στην απολογία του, όπως μεταδίδει το Star, ότι «Απλώς είμαι φίλαθλος, δεν είμαι οργανωμένος… Με τους φίλους μου ήρθαμε στην Αθήνα για την προπόνηση. Δεν γνώριζα ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί. Ήταν σίγουρα 70 άτομα…. Δεν ξέρω από πού τα βρήκαν τα καδρόνια. Προσπαθούσα να φύγω από το σημείο. Δεν ξέρω ποιος το οργάνωσε, ούτε ποιος έκανε τη συνεννόηση. Σπουδάζω και τελειώνω τον Σεπτέμβριο. Πριν 7 χρόνια πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου είναι στη φυλακή. Μένω με τη μικρότερη αδελφή μου. Πριν ένα μήνα πέθανε ο παππούς μου».