Κάβα Νέκταρ και εστιατόριο Χελώνα

Νέα Ιωνία: 40 χρόνια Κάβα Νέκταρ με εκλεκτά ποτά και κρασιά

Η Κάβα Νέκταρ γιορτάζει αυτές τις μέρες στη Νέα Ιωνία το “Ρουμπινένιο Ιωβηλαίο” της. Η επιτυχημένη τοπική επιχείρηση ξεκίνησε το 1982 από δυο παιδικούς φίλους, το Γιώργο Τσιακαλάκη και τον αείμνηστο Δημήτρη Τερμετζόγλου και μέχρι σήμερα που γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κάβες χονδρικής και λιανικής πώλησης, στην Ελλάδα.

Μεγάλη ποικιλία και άμεση εξυπηρέτηση από την Κάβα Νέκταρ στη Νέα Ιωνία
Μεγάλη ποικιλία και άμεση εξυπηρέτηση από την Κάβα Νέκταρ στη Νέα Ιωνία

Με δυναμική πλέον την παρουσία σήμερα της 2ης γενιάς των ιδρυτών στην εταιρεία, η Κάβα Νέκταρ έχει καταφέρει με ιδιόκτητα μέσα και αποθήκες να εξυπηρετεί περισσότερα από 2.000 καταστήματα, να εφοδιάζει μεγάλους ομίλους εστίασης, σταθμούς επιβατών σε αεροδρόμια και λιμάνια, ενώ δραστηριοποιείται και σε καλοκαιρινούς πολυχώρους – beach bar σε δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς .

Κάβα Νέκταρ στη Νέα Ιωνία και Χελώνα στην οδό Ερμού

Η Κάβα Νέκταρ τα τελευταία χρόνια έκανε ένα ακόμη βήμα στην ποιοτική εστίαση. Αξιοποίησε ένα ιστορικό χώρο στο Κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης: τη Χελώνα.

Η Χελώνα, θεωρείται ήδη ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, με ποιοτικό μενού και χώρους υψηλής αισθητικής.
Η Χελώνα, θεωρείται ήδη ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, με ποιοτικό μενού και χώρους υψηλής αισθητικής.

Ο νέος πολυχώρος της “Κάβα Νέκταρ” φτιάχτηκε στους ιστορικούς στάβλους του άλλοτε βασιλιά Όθωνα, στην οδό Ερμού, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Το μέχρι πρότινος εγκαταλελειμμένο κτήριο του 19ου αιώνα μετατράπηκε σε μια κάβα με περισσότερες από 3.000 ετικέτες στο ισόγειο χώρο και σε ένα εστιατόριο bar υψηλών προδιαγραφών με urban βεράντα και θέα την Ακρόπολη στον 1ο όροφο.

Στο ισόγειο φτιάχτηκε μία κάβα με 3.000 περίπου ετικέτες, που καλύπτει και τα πλέον απαιτητικά γούστα.
Στο ισόγειο φτιάχτηκε κάβα με 3.000 ετικέτες, που καλύπτει και τα πλέον απαιτητικά γούστα

Η “Χελώνα“, το εστιατόριο της “Κάβα Νέκταρ“, προσφέρει εντυπωσιακή μεσογειακή εμπειρία γαστρονομίας, με fusion επιρροές, που παντρεύονται αρμονικά με την ατελείωτη κάβα ποτών!

Γαστρονομική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων, με θέα την Ακρόπολη, στο εστιατόριο “Χελώνα”