Νέα Ιωνία: Υποψηφιότητες με υψηλό συμβολισμό ανακοίνωσε ο Βασίλης Χριστοδούλου

Το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Ιωνία, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Χριστοδούλου σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ανακοίνωσε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Καλωσόρισε στην «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» δυο υποψηφιότητες που αποτελούν κοσμήματα για την παράταξή του αλλά και για τη Νέα Ιωνία ως πόλη. Πρόκειται για τους Χάρη Κουρτέλη και Χρήστο Μελέτη, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Βασίλης Χριστοδούλου: Υποψηφιότητες με υψηλό συμβολισμό

Ο Χάρης Κουρτέλης είναι γέννημα θρέμμα της Καλογρέζας.
Διετέλεσε Ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία και είναι συνταξιούχος ως ΑΜΕΑ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει τελειώσει το 4ο Λύκειο της Νέας Ιωνίας και έχει σπουδάσει Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων.

Ο Χρήστος Μελέτης είναι 29 ετών και κατοικεί στα Πευκάκια. Έχει σπουδάσει κοινωνικός λειτουργός. Μέλος της Εθνικής Ελλάδος για ΑΜΕΑ στην Κολύμβηση. συμμετείχε στους πανευρωπαϊκούς αγώνες του Δουβλίνου το 2018. Παράλληλα, έχει κατακτήσει Πανελλήνια Μετάλλια. Σήμερα, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο. Ακτιβιστής για την ενημέρωση ατόμων με αναπηρία δραστηριοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα ως kapten_Amearika με στόχο την ενημέρωση για τη χρήση του αναπηρικού αμαξιδίου. Μάλιστα η ΕΡΤ έκανε θέμα το αφιέρωμα του για το πως είναι η ζωή ενός ΑΜΕΑ στην πόλη

Ο Χρήστος αποφάσισε να ενεργοποιηθεί μέσα από την «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» για να μπει τέλος στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων με αναπηρία και να πάψει η Νέα Ιωνία να είναι αφιλόξενη πόλη.