Νέα Ιωνία: Προεκλογική συγκέντρωση της “Εκτός Σχεδίου” στην πλατεία Σημηριώτη

Προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Σημηριώτη οργανώνει σήμερα η παράταξη “Εκτός Σχεδίου”. Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

Λίγες μέρες έμειναν για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη και ώρα 7.30μμ, στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Σημηριώτη.

Παρεμβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές με μια διαφορετική αντίληψη, κόντρα στην πολιτική που βάζει το κέρδος και την ανταγωνιστικότητα πάνω από τις ζωές μας και τα δικαιώματά μας.

Με μια αντίληψη που θέτει ως προτεραιότητα τη λαϊκή οργάνωση και τον αγώνα για την ικανοποίηση των εργατικών λαϊκών αναγκών σε σύγκρουση με την κυβέρνηση, το τοπικό και το κεντρικό κράτος, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις πολιτικές της ΕΕ.

Για να διεκδικήσουμε μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων και εργαζομένων της, να υπερασπιστούμε δημόσιους χώρους, πολιτισμό, εργατικά και δημοκρατικά δικαιώματα, κοινωνική αλληλεγγύη. 

Στην εκδήλωδή μας θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κουτσός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Εκτός Σχεδίου και δημοτικός μας σύμβουλος,  και η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος με την Αντικαπιταλισιτκή Ανατροπή στην Αττική.

Με τις ανάγκες των πολλών να βγάλουμε τις ζωές μας έξω απ τα σχέδιά τους!