Νέα Ιωνία: Γονείς από το 7ο Γυμνάσιο πέτυχαν σωστή ρύθμιση φανοστάτη για τα παιδιά τους

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου στη Νέα Ιωνία είναι λιτή και περιεκτική. Πίσω της όμως μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το κομφούζιο της διοίκησης, που θα έπρεπε να δείχνει ειδική μέριμνα και ιδιαίτερη ευαισθησία όταν πρόκειται για την κυκλοφορία μικρών παιδιών σε πολυσύχναστους κόμβους.

Το πλήρες κείμενο του δραστήριου (ευτυχώς) συλλόγου έχει ως εξής:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σάς ανακοινώνουμε πως μετά από συντονισμένες προσπάθειες των μελών του διοικητικού συμβουλίου πετύχαμε τη ρύθμιση-συγχρονισμό των φαναριών στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλελλήνων – Χρήστου Μάντικα, έτσι ώστε οι μαθητές που προσέρχονται στο σχολείο ή αποχωρούν από αυτό, από και προς την πλευρά του γηπέδου, να έχουν ικανό χρόνο να περάσουν απέναντι και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας χωρίς να χρειάζεται να παραμένουν πάνω στη νησίδα και να κινδυνεύουν από κάποιον διερχόμενο οδηγό που ενδεχομένως θα χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Αυτό αποτελούσε ένα πρόβλημα που είχαμε εντοπίσει και που από την αρχή της θητείας μας προσπαθήσαμε να το επιλύσουμε. Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι ακόμα πιο ασφαλής για τα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων