Νέα δεδομένα στην υπόθεση bullying της 7χρονης στο Ηράκλειο – Κι άλλη καταγγελία

Ηράκλειο: Όλα τα ενδεχόμενα για το τι πραγματικά συνέβη στο Δημοτικό σχολείο εξετάζουν οι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για να λύσουν το μυστήριο με την καταγγελία για άγριο bullying σε βάρος μιας 7χρονης μαθήτριας.

Η μικρή υποστήριξε πως τρία παιδιά από την Δ’ Δημοτικού την έσυραν στις τουαλέτες του σχολείου, όπου την έδεσαν και τη φίμωσαν με χαρτοταινία. Όμως στους profilers του Ανηλίκων έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κανένας δεν αντελήφθη το παραμικρό και αργά το μεσημέρι, όταν η μητέρα της πήγε να την πάρει από το σχολείο, το κοριτσάκι περιέγραψε πως – κατά τη γνώμη της – είχαν συμβεί τα φρικτά αυτά γεγονότα.

Παράλληλα, δεν βρέθηκαν οι χαρτοταινίες με τις οποίες υποστήριξε ότι την έδεσαν και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν που είναι, είπε ότι λύθηκε μόνη της και τις πέταξε. Όμως παρά την έρευνα των αρχών, στον κάδο που τους υπέδειξε, τα πειστήρια δεν βρέθηκαν πουθενά.

Το παιδί μέχρι αργά χθες το βράδυ που εξεταζόταν από τους ψυχολόγους στο ειδικό δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ.

Νέα τροπή με δεύτερη καταγγελία στο ίδιο σχολείο

Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν τη συμπληρωματική κατάθεση της 7χρονης προκειμένου να εξακριβώσουν αν και ποιοι την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου μια ακόμη γονέας καταγγέλλει πως το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μαθητών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η μητέρα του παιδιού μιλά στο protothema.gr και αποκαλύπτει πως ο γιος της ξυλοκοπήθηκε χθες το πρωί, μέσα στο σχολείο, από μαθητές που φοιτούν στην τάξη της 7χρονης.

«Το παιδί μου εμένα το βάρεσαν. Είχαμε θέματα με bullying, τον κορόιδευαν αρκετές φορές με αποκορύφωμα πήγε να πάρει ο σύζυγός μου τον μικρό από το ολοήμερο στις 3 και δεν ήθελε να του πει έξω από το σχολείο. Λίγο πιο κάτω του είπε κλαίγοντας και ήταν κατακόκκινος ότι τον βάραγαν και πονούσε πάρα πολύ το χέρι του. Πήγαμε στο Παίδων, έχουν γίνει οι εξετάσεις και έχουμε κάνει και καταγγελία», τονίζει η μητέρα ενώ κάνει λόγο για «γνωστά» παιδιά τα οποία συχνά ασκούν bullying σε άλλους μαθητές του σχολείου. Όπως ακριβώς συνέβη με το γιο της. Η περιγραφή από όσα καταγγέλει οτι περάσε το παιδί σοκάρει…

«Μια ομάδα παιδιών, εν ολίγοις, στη μέση του προαυλίου, κατά τη διάρκεια του ολοήμερου, τον κρατούσαν οι μισοί και οι άλλοι μισοί τον βάραγαν. Τον κρατούσαν από το λαιμό και του έδιναν μπουνιές στο χέρι, στην παλάμη του πάνω στο σίδερο. Από όσο γνωρίζω είναι παιδιά συγκεκριμένα από την τάξη που πηγαίνει το κορίτσι που έδεσαν», εξηγεί η ίδια.

Πηγή: Πρώτο Θέμα