Νάσος Μπράτσος: Νέο βιβλίο με τίτλο “Από τον Εργατικό Αστέρα έως την Πανεργατική”

Εκδοτική «σέντρα» επιχειρεί πάλι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νάσος Μπράτσος σε έναν αγώνα χωρίς λήξη, αυτόν της διατήρησης της ιστορικής μνήμης στο χώρο του αθλητισμού από το Μεσοπόλεμο έως την Κατοχή, από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

Στο νέο του βιβλίο έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές της Ιστορίας, που ο αθλητισμός αποτέλεσε πεδίο αντίστασης. Τίτλος του βιβλίου «Από τον Εργατικό Αστέρα έως την Πανεργατική» , υπότιτλος «Το κίνημα του εργατικού αθλητισμού και άλλες ιστορίες αντίστασης» και συγγραφέας ο δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος, με το βιβλίο να είναι προϊόν πολύχρονης έρευνας.

Νάσος Μπράτσος: Νέο βιβλίο με τίτλο "Από τον Εργατικό Αστέρα έως την Πανεργατική"

Το βιβλίο προλογίζουν οι: Σάββας Παπάζογλου παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του Απόλλωνα, του Αιγάλεω και του Παναιγιάλειου, Φανούρης Καρούτσος (δήμαρχος Ικαρίας), Νίκος Σοφιανός (ΠΓ ΚΚΕ), Κώστας Λεβέντης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ, Παναχαϊκής και ιδρυτικό μέλος του ΠΣΑΠ), Τάκης Πετρόπουλος (παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, του Απόλλωνα Πάτρας, της Παναχαϊκής και της ΕΑΠ, προπονητής και αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Πατρέων).

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 7μμ στο χώρο παρουσιάσεων της Σύγχρονης Εποχής (Mαυροκορδάτου 3 και Ακαδημίας) και στο πάνελ θα βρίσκονται ο Κώστας Χαραλαμπίδης Γενικός Γραμματέας του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Σοφιανός (ΠΓ ΚΚΕ) και ο συγγραφέας του βιβλίου δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος.

Νάσος Μπράτσος: Νέο βιβλίο με τίτλο "Από τον Εργατικό Αστέρα έως την Πανεργατική"

Με το Euro να έχει ξεκινήσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έρχονται, το βιβλίο παρουσιάζει αρκετές άγνωστες πτυχές του μη εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.

Spotlight: