Μοχλός πίεσης στη Δήμαρχο για την ΕΡΙΟΤΕΚ από Παναγιώτη Μανούρη και Χρήστο Κανλή

Με επιστολή, που προσυπογράφουν οι επικεφαλής δύο παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Νέα Ιωνία ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης από τη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και ο Χρήστος Κανλής από την “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”– ζητούν από την απερχόμενη Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου επίσπευση διαδικασιών και άμεση εκτέλεση αποφάσεων για το θέμα του χώρου της ΕΡΙΟΤΕΚ στον Περισσό.

Ο χώρος της ΕΡΙΟΤΕΚ

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρουν:

Κυρία Δήμαρχε,

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου υπήρξε κοινή απόφαση στην κατεύθυνση της προάσπισης της απαλλοτρίωσης του χώρου της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ προς σχολική χρήση των κατοίκων της πόλης μας.

Η απόφαση του Δ.Σ. μεταξύ άλλων περιλάμβανε την ενίσχυση της νομικής εκπροσώπησης του Δήμου μας και την παρουσία αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ώστε να ενημερωθούμε και να πιέσουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Παρακαλούμε, να επισπεύσετε τις διαδικασίες που προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερώσετε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για τις ενέργειες σας ώστε να υπάρχει ευθυγράμμιση των παρατάξεων, των φορέων και των κατοίκων της πόλης για την επιτυχία της απαλλοτρίωσης του χώρου.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ – Επικεφαλής “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΛΗΣ – Επικεφαλής “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”