Μουσικό αφιέρωμα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Μίκη Θεοδωράκη με ελεύθερη είσοδο

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 9 το βράδυ στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152), θα κλείσει ο κύκλος 19 ξεχωριστών βραδιών που περιλάμβαναν συναυλίες, πολλά τραγούδια και μουσική, θέατρο, καθώς και παιδικό κινηματογράφο, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Στις 24/07 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα επετειακό μουσικό αφιέρωμα στον «φάρο της πολιτιστικής ζωής της νεότερης Ελλάδας», τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη. Με τις φωνές του Γιώργου Υδραίου, της Σοφίας Μιχαηλίδη, του Δημήτρη Σαββαΐδη, και τη συνοδεία 5μελούς ορχήστρας, θα ταξιδέψουμε στον μοναδικό μουσικό ωκεανό του Μίκη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και υπ. Πολιτισμού Ηλίας Γκρίντζαλης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά είδαμε και φέτος τους συμπολίτες μας να αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος μας. Για μία ακόμη χρονιά ο πολυχώρος της οδού Δροσίνη στην καρδιά της Νέας Χαλκηδόνας, το πάρκο Γ. Αποστολάκης, το θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., αλλά και το αγαπημένο σε όλους μας άλσος, μεταμορφώθηκαν σε «κοιτίδες πολιτισμού» και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Όσον αφορά τώρα την τελευταία μας εκδήλωση και το μουσικό αφιέρωμα στον τεράστιο Μ. Θεοδωράκη, συναποφασίσαμε με τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο, την μετάθεσή της κατά μία ημέρα, λόγω των συνθηκών έντονου καύσωνα που αναμένεται να επικρατήσουν την προσεχή Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων. Σας περιμένουμε ωστόσο την Δευτέρα 24 Ιουλίου, να απολαύσουμε μία ακόμη ξεχωριστή μουσική βραδιά!».

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΝΦΝΧ) και το Π.Π.Ι.Ε.Δ., φυσικά και δεν σταματούν εδώ. Μετά το διάλειμμα του Αυγούστου ακολουθεί το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2023!

Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν! Σας περιμένουμε!!