“Μια μουσική παρέα στην πλατεία” – Κάλεσμα σε μουσικούς από το Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προγραμματίζει σειρά συναυλιών σε περιφερειακές πλατείες της πόλης, στο πλαίσιο του πετυχημένου θερινού προγράμματος “Μια Μουσική Παρέα στην Πλατεία”, ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από ανάγκη κατά την περίοδο της πανδημίας, αγκαλιάστηκε από την πόλη, αφού έδωσε βήμα σε πολλούς καλλιτέχνες, νέους αλλά και λιγότερο νέους, πέτυχε, έγινε θεσμός και φέτος θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ο σχεδιασμός αφορά, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, μικρές χρονικά, ακουστικού χαρακτήρα (αισθητικής unplugged) συναυλίες και ανάλογης ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης και αφορά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιούνιου – αρχές Ιουλίου έως τον Σεπτέμβριο του 2024. Για τις παρουσιάσεις του προγράμματος θα επιλεγούν αστικοί χώροι του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, που να τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα μπορεί να λειτουργήσει η αισθητική κατεύθυνση του προγράμματος.

Όσοι μουσικοί, solo καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα duetti, trio ή quartetti (έως 4 μέλη) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να καταθέσουν πρόταση, ανάλογης αισθητικής, έως και την 7η Ιουνίου 2024 στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης (email: politismos@metamorfossi.gov.gr), μαζί με περιγραφή και μικρό δείγμα της δουλειάς τους (βίντεο, ηχητικό ή link αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, τις συνθήκες και τα δεδομένα του προγράμματος μπορείτε να επικοινωνείτε στο 213-2012997, ώρες 9:00 – 14:00.