Μεθυσμένη πολιτεία η Νέα Φιλαδέλφεια – Το Opap Arena γιορτάζει την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή (εικόνες)

Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει η Νέα Φιλαδέλφεια τις τελευταίες ώρες, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κατακλύσει την περιοχή, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, από την ομάδα των Μικρασιατών προσφύγων.

Η ομάδα της ΑΕΚ

 

Η Ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε και με το παραπάνω το τελευταίο βήμα που χρειαζόταν, καθώς συνέτριψε με 4-0 τον Βόλο και πανηγύρισε την επιστροφή στην κορυφή της Super League μετά από πέντε χρόνια. Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Σιμάνσκι πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών, που κατέκτησαν στο σπίτι τους, την OPAP Arena, τον 13ο τίτλο της ιστορίας τους

Βροχή τα γκολ στην αναμέτρηση και πανζουρλισμός στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ

Χιλιάδες φίλοι της Ένωσης έχουν μεταβεί στο Opap Arena από το πρωί της Κυριακής (14/5) και η κοσμοσυρροή συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο (4-0 το σκορ), για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

ΑΕΚ απονομή

Το πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ξεκινήσει κυριολεκτικά από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (8/5) κι όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί ως τα ξημερώματα της αυριανής Δευτέρας (15/5).

Γλέντι από νωρίς στο γήπεδο της ΑΕΚ

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκτιμήσεις που γίνονται, αναφέρουν ότι από το νέο γήπεδο της ομάδας, θα περάσουν απόψε πάνω από 80.000 κόσμου, για να πανηγυρίσουν την επιστροφή στους τίτλους του Πρωταθλήματος για την ΑΕΚ μετά τη σεζόν 2017-18.

Εικόνα γιορτής ήδη επικρατεί στο γήπεδο της ΑΕΚ

Κυρίως, αυτό που μετρά για τους φίλους της ομάδας, είναι το γεγονός ότι επιστρέφουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μετά από 29 χρόνια, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πρώτη σεζόν της ιστορικής επιστροφής των «κιτρινόμαυρων» στο γήπεδο και την έδρα τους.

Διαβάστε επίσης: 13 Απριλίου 1924: Ξεκινά η ιστορία της ΑΕΚ, της ομάδας που όταν παίζει θυμίζει την ιστορία της

Stavento: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα του και το γήπεδο της ΑΕΚ σε νέο τραγούδι