Μαρούσι: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη ξεσήκωσαν χιλιάδες θεατές στο Αίθριο Θέατρο

Μια μαγική βραδιά έζησαν στο Μαρούσι χιλιάδες άνθρωποι στη συναυλία που έδωσαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στο Αίθριο Θέατρο επί της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ του Δήμου.

Το πλήθος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του τραγουδοποιού και συνθέτη Νίκου Πορτοκάλογου, να συμμετέχουν όλοι μαζί σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή, με αποτέλεσμα το κέφι να γίνει η εναρκτήριος δύναμη για ένα μεγάλο πάρτι κάτω από την πανσέληνο του Αττικού Ουρανού.

O  Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ερμήνευσαν γνωστά δικά τους τραγούδια καθώς και διάφορα επιλεγμένα από το αγαπημένο τους «μουσικό κουτί»,  με επιλογές όπως τα «Δε Με Ξέρεις», ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, τραγούδια από το άλμπουμ “Λιμάνια Ξένα” αλλά και ξένα τραγούδια όπως «Should I Stay or Should I Go» από τους «The Clash», να κάνουν το κοινό να τους αποθεώνει.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνεχάρη τους καλλιτέχνες ενώ εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμο για τη φιλοξενία στην υπέροχη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου.

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη συνόδευσε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.