Μαρούσι: Νέοι από το πρόγραμμα Erasmus φύτεψαν δέντρα με την αρωγή των κατοίκων

Νέοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus από τις χώρες Φινλανδία, Λιθουανία, Βέλγιο και Ουκρανία βοήθησαν σε φύτευση μικρών δέντρων στο Μαρούσι.

Με μικρά δέντρα και καλλωπιστικά φυτά ομόρφυναν οι χώροι δίπλα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στην Κυπρίων Αγωνιστών και Ειρήνης, Κυπρίων Αγωνιστών & Καΐρη και το παρκάκι Μπασδέκη στο Νέο Μαρούσι, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου για την ανάπτυξη και ενίσχυση του αστικού πρασίνου, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Στη δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσία του αρμόδιου και υπεύθυνου για την πρωτοβουλία Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωαννίδη. Τη δράση υποστήριξαν εθελοντικά και νέοι από τις χώρες Φινλανδία, Λιθουανία, Βέλγιο και Ουκρανία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες/ουσες για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και τη εθελοντική διάθεση προσφοράς και εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης.