Μαρούσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο για τα αντιπλημμυρικά έργα (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται αντιπλημμυρικά έργα στο κέντρο της πόλης στο Μαρούσι, για να κατασκευαστούν αγωγοί ομβρίων υδάτων επί των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αναβρύτων.

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις

  • Από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 και για διάστημα δύο μηνών, θα αποκλειστεί η κίνηση επί της 28ης Οκτωβρίου, σε όλο το μήκος της και τα οχήματα θα επιτραπεί να διέρχονται στην οδό Βασ.Σοφίας, με κατεύθυνση προς Λεωφ. Κηφισίας.

Η πρόσβαση προς την οδό Βασ. Όλγας (Σταθμός Ηλεκτρικού) θα γίνεται από την οδό Σουρή. 

Διευκρινίζεται ότι το οδόστρωμα κυκλοφορίας οχημάτων θα παραμείνει κλειστό, ενώ θα έχει διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών επί των πεζοδρομίων της οδού 28ης Οκτωβρίου.

  • Τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για αυτό το χρονικό διάστημα θα ακολουθούν τη διαδρομή  Λεωφ. Κηφισίας – Στάση στο ύψος της πλατείας Αγίας Λαύρας – στροφή στα σχολεία προς Αριστοτέλους, Βασ. Όλγας,  Ηλεκτρικός Σταθμός.

Οι εν λόγω εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΓΩΓΟΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» το οποίο αποτελεί μία ακόμα κομβικής σημασίας παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, για την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής (οικιών και καταστημάτων), ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν προς τις αρχές Απριλίου οπότε και θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία.