Μαρούσι: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο που είχε εκδοθεί missing alert

Αίσιο τέλος είχε τελικά στο Μαρούσι η περιπέτεια του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Απριλίου και για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί missing alert τις τελευταίες ημέρες.

Ο 28χρονος νεαρός επέστρεψε σήμερα στο σπίτι του στο Μαρούσι. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο αδερφός του νεαρού, Πάνος Τσάκωνας με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: «Βρέθηκε ο Πέτρος, βρέθηκε ο αδελφός μου! Γύρισε σπίτι σήμερα το πρωί και είναι καλά. Σας ευχαριστούμε όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια σας, και την αγάπη που μας δείξατε τις τελευταίες μέρες».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για την απενεργοποίηση του missing alert ενημέρωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέροντας: «Η περιπέτεια του Πέτρου Τσάκωνα, 28 ετών, έληξε σήμερα, 10 Απριλίου 2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Πέτρος Τσάκωνας επέστρεψε δίπλα στους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Σύλλογος μας με χαρά πληροφορήθηκε την εύρεση του καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. “To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Πέτρο Τσάκωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».