Λεωφόρος Κηφισίας: Σχάρα που έλειπε από το δρόμο παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή 3 ανθρώπων

Λεωφόρος Κηφισίας: Ένα περίεργο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (2/7) εξ αιτίας μίας σχάρας που έλειπε από το δρόμο και παρ’ ολίγο να στοιχίσει τη ζωή σε 3 ανθρώπους

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, στο ύψος της Ισραηλινής πρεσβείας στην Κατεχάκη, σχάρα φρεατίου είχε αφαιρεθεί, η οποία βρισκόταν πάνω στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός πορείας και να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο.

Τροχαίο στην Κηφισίας: Το ΙΧ έπεσε με δύναμη στον τοίχο
Ο οδηγός του αυτοκινήτου σχετικά με το τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας είπε: «Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος το περιστατικό, δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο. «Το μόνο που άκουσα ήταν ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες
Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία φέρει κάταγμα στην σπονδυλική στήλη συνέπεια του τροχαίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.

Δείτε εικόνες

Λεωφόρος Κηφισίας