Κώστας Χατζής: Ο τραγουδιστής της Ειρήνης δίνει συναυλία στο Ηρώδειο

Ένας τραγουδοποιός με το δικό του μοναδικό μουσικό και ερμηνευτικό στίγμα, που μάς χαρίζει επί δεκαετίες υπέροχα τραγούδια, ο Κώστας Χατζής, θα βρεθεί στις 15 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Ηρωδείου.

Θα είναι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, συγκίνηση και κομμάτια αγαπημένα, όπως τα «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και πολλά ακόμη, τα οποία θα ερμηνεύσει ο ίδιος με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και την κιθάρα του.

Στο πλευρό του θα βρεθούν η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δανιέλα Χατζή και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως όλοι οι μεγάλοι συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος, τού εμπιστεύθηκαν την ερμηνεία των τραγουδιών τους.