Κύκλωμα διακινούσε κοκαΐνη από την Κηφισιά μέχρι τη Νέα Ιωνία

Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στα βόρεια προάστια και η δράση του εξαπλωνόταν από την Εκάλη και την Κηφισιά ως τη Νέα Ιωνία. Η αστυνομία συνέλαβε τον άνθρωπο που έκανε τη διανομή των ναρκωτικών, έναν 31χρονο αλβανικής καταγωγής, που παρακολουθούσε στενά το τελευταίο διάστημα.

Ο 31χρονος ντίλερ συνελήφθη στη Λυκόβρυση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Τα “λάφυρα” των συναλλαγών του 31χρονου

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν μία συσκευασία που περιείχε 470 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., που έδωσε στη δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία με τα κατασχεθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είχε ως έδρα του τη Λυκόβρυση, όπου και συνελήφθη. Κυκλοφορούσε με ένα λευκό τζιπ και πωλούσε κοκαΐνη στην πελατεία του στα Βόρεια Προάστια, σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία και η Κηφισιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει ξανά τον 31χρονο στο παρελθόν.