Κοπή πίτας στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας με βράβευση του τέως Δημάρχου Γ. Χαραλάμπους

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τοπική Οργάνωση ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Πέμπτης, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.

Σε μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η τοπική οργάνωση τίμησε τον τέως υπουργό και δήμαρχο της πόλης Γιάννη Χαραλάμπους για την πολυετή προσφορά του στον τόπο. Τη βράβευση εκ μέρους της συντονιστικής πραγματοποίησε ο αναπληρωτής γραμματέας Κώστας Ρόδης. Ο τέως Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Γιάννης Χαραλάμπους ευχαρίστησε τα μέλη για την πρωτοβουλία προς το πρόσωπό του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον, αρχής γενομένης από τις επικείμενες εκλογές.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος, γραμματέας του τομέα εργασίας ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Μελίδης, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα θεσμών ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανέλυσαν τις βασικές πτυχές του προγράμματος του Kινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τις εργασιακές σχέσεις και τις θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη θωράκιση του πολιτικού συστήματος.

Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η Βασιλική Μελέτη, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ και το συντονισμό ο υπεύθυνος οργανωτικού Κώστας Εξαδάκτυλος.