Καλογρέζα: Πωλητές λαϊκής αγοράς βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι με μεγάλο ποσό

Μία αξιέπαινη πράξη συνέβη στη Λαϊκή αγορά στην Καλογρέζα σήμερα Τρίτη και δημοσιεύτηκε στο laikesagores.com.

Η δημοσίευση έχει ως εξής: Πορτοφόλι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ταυτότητα, κάρτες τραπεζών και διάφορα άλλα έγγραφα βρήκε, το πρωί της Τρίτης 7/3 στην Καλογρέζα συνάδελφος πωλητής μαζί με τη σύζυγό του δίπλα από τον πάγκο τους στη λαϊκή αγορά.

Η συνάδελφος ενημέρωσε άμεσα το σωματείο της Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και ακολούθως παρέδωσε το πορτοφόλι στο οικείο αστυνομικό τμήμα προκειμένου το πορτοφόλι να αποδοθεί στον κάτοχο του.

Η πράξη των συναδέλφων Βασίλη και Δήμητρας τιμά τον κλάδο των λαϊκών αγορών αφού το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων αντίστοιχων περιστατικών, όταν κάθε φορά χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα ανευρίσκονταν στους χώρους των λαϊκών αγορών αυτά παραδίδονταν αυτονόητα στις αρχές!

Όπως η περίπτωση της συναδέλφου πριν από λίγους μήνες, στη λαϊκή αγορά του Παπάγου  βρήκε στον πάγκο δεσμίδα πέντε χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον κύριο Βασίλη και την κυρία Δήμητρα για το ήθος, την τιμιότητα  και την αξιοπρέπεια που καταδεικνύεται με την σπουδαία τους πράξη!