Κάτω Κηφισιά: Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες που προκάλεσαν τη φωτιά στην PAL

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ζημιά που υπέστη το εργοστάσιο της Pal Παλαμήδης από την φωτιά που ξέσπασε στην Κάτω Κηφισιά.

Ασφαλιστικοί κύκλοι αναφέρουν πως είναι νωρίς για μια ολοκληρωμένη εκτίμηση, επισημαίνοντας πως χθες πραγματογνώμονες εκ μέρους των ασφαλιστικών πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο στις εγκαταστάσεις που επλήγησαν από την πυρκαγιά για μια πρώτη προσέγγιση και ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται για ολική καταστροφή.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου χθες το απόγευμα και πραγματοποιούσαν έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και να αποτυπωθούν στο πόρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η φωτιά προκλήθηκε από έκρηξη που σημειώθηκε κατά την φόρτιση μπαταρίας αυτοκινήτου, ένα ενδεχόμενο που ερευνάται από πραγματογνώμονα της Πυροσβεστικής.

Κύκλοι που απηχούν τις απόψεις της οικογένειας Παλαμήδη διευκρινίζουν πως η φωτιά περιορίστηκε στους αποθηκευτικούς χώρους της μονάδας και τονίζουν πως η παραγωγική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και πολύ σύντομα αναμένεται να επανέλθει στο 100%.