Η Υγεία στη δεύτερη διάλεξη του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης στο Δήμο Ηρακλείου

Ένα άκρως επίκαιρο θέμα για την Υγεία είναι το αντικείμενο της δεύτερης διάλεξης του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του νέου προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στην κατεύθυνση του συνεχούς εμπλουτισμού γνώσεων και κατάρτισης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) με θέμα «Χειμερινές ιώσεις, εμβόλια και απαντήσεις του οργανισμού μας» και ομιλητή τον Ευθύμιο Παρώνη, ειδικό, τεχνικό επιστήμονα του ΙΙΒΕΑΑ.

Τις διαλέξεις μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος και όποια το επιθυμεί, εντελώς δωρεάν ασφαλώς, και χωρίς υποχρέωση πρότερης ειδοποίησης. Στο φετινό, αρχικό, πιλοτικό στάδιο του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις προγραμματισμένες παρουσιάσεις και να δηλώνουν επί τόπου την παρουσία τους.

Αναφορικά με την επόμενη συνάντηση, ο Ευθύμιος Παρώνης έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ακροατηρίων όλων των μορφωτικών επιπέδων, με θεματολογία που άπτεται των επιστημών της υγείας, της διατροφής και φυσικά πιο εξειδικευμένα αντικείμενα όπως  μοντέλα φλεγμονής, κυτταρικοί και μοριακοί μηχανισμοί του ανοσοποιητικού συστήματος, που ελέγχουν την δράση της φλεγμονής με απώτερο στόχο την ανάπτυξη θεραπευτικών παρεμβάσεων ακριβείας.