Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τα κινητά – Η πρωτοπορία στα νέα Samsung Galaxy S24

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τους όρους του “παιχνιδιού” στο χώρο των smartphones. Το δρόμο ανοίγει πρώτη η Samsung με τα μοντέλα της νέας σειράς Galaxy S24, που προσφέρουν μία σειρά από κορυφαίες εμπειρίες και εφαρμογές, με «έξυπνες» μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών που ανοίγουν νέους δρόμους στη δημιουργικότητα των χρηστών.

«Η σειρά Galaxy S24 φέρνει μία νέα εποχή καινοτομίας στις κινητές συσκευές» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του TM Roh, πρόεδρου και επικεφαλής του τομέα mobile experience στη Samsung Electronics κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μοντέλων που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Χοσέ της βόρειας Καλιφόρνια.

Μία σειρά που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί το ΑΙ για την παροχή εφαρμογών και υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών σε θέματα συνεργασίας, συνδεσιμότητα και δημιουργικότητας όπως επεσήμανε ο κ. Roh.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τα κινητά - Πρωτοπορία στα νέα Samsung Galaxy S24

Όπως αναμενόταν, τα νέα μοντέλα είναι τρία: το Galaxy S24 με οθόνη 6,2 ιντσών, το Galaxy S24+ με οθόνη 6,7 ιντσών και η «ναυαρχίδα» Galaxy S24 Ultra με οθόνη 6,8 ιντσών. Όπως και με προηγούμενες σειρές, το Galaxy S24 Ultra έρχεται με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, καλύτερο σύστημα κάμερα και το γνωστό «πενάκι» (S Pen). Αλλά και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν τις ΑΙ δυνατότητες που αποτελούν και το στοιχείο που διαφοροποιεί τη νέα σειρά από τον ανταγωνισμό.

Στην ελληνική αγορά, η διάθεση των νέων μοντέλων θα ξεκινήσει στις 31 Ιανουαρίου με τις τιμές να ξεκινούν από τα 949 ευρώ για το Galaxy S24 (μνήμη 8 GB και εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 128 GB) με την έκδοση των 256 GB να είναι στα 999 ευρώ. Το Galaxy S24+ ξεκινά από τα 1199 ευρώ για την έκδοση με 12 GB μνήμη και 256 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ εκείνη με 512 GB είναι στα 1319 ευρώ. Όσον αφορά στο Galaxy S24 Ultra η έκδοση με 12 GB μνήμη και 256 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο θα είναι στα 1499 ευρώ, εκείνη με 512 GB στα 1619 ευρώ, ενώ υπάρχει και το μοντέλο με 1 TB που θα κοστίζει 1859 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: