Η Νέα Ιωνία στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ ενάντια στον Άρη Πετρούπολης

Στον 53ο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ που διεξάγεται σήμερα (10/4) στη Ριζούπολη, το τρόπαιο θα επιδιώξουν να κερδίσουν για πρώτη φορά ο Άρης Πετρούπολης και η Νέα Ιωνία

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ: Άρης Πετρούπολης και Νέα Ιωνία σήμερα στη Ριζούπολη

Σήμερα (10/4) διεξάγεται ο 53ος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη και το τρόπαιο θα επιδιώξουν να κερδίσουν για πρώτη φορά ο Άρης Πετρούπολης και η Νέα Ιωνία.

Ο Άρης έχει αγωνιστεί σε δύο ακόμη τελικούς (1996—97 με τα Σούρμενα και 2022-2023 με τον Μικρασιατικό) χωρίς να έχει καταφέρει να σηκώσει την κούπα, ενώ η Νέα Ιωνία έπαιξε το 2006-07 και ηττήθηκε από τον Φωστήρα.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Άρης Πετρούπολης αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και βρίσκεται στην τρίτη θέση τους βαθμολογίας στον τέταρτο όμιλο, ενώ από την άλλη πλευρά η Νέα Ιωνία είναι πρώτη στο δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας Αθηνών και διεκδικεί τον τίτλο.

Τον σημερινό τελικό θα διευθύνει ο Χάρης Τσουκαλάς. Συνεργάτες του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης και Χρήστος Νικολάου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Μπαϊρακτάρης.

Πηγή: Φως