Η Νέα Ιωνία και το ελληνικό Χάντμπολ αποχαιρέτησαν τον Σάσα Ζιβούλοβιτς

Ήταν όλοι εκεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Σάσα Ζιβούλοβιτς. Έναν από τους κορυφαίους αθλητές που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα του χάντμπολ. Έναν επίσης κορυφαίο προπονητή, που λίγες μέρες πριν οδήγησε την ομάδα του, τον ΟΦΝΙ (Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας) στην κορυφή του Κυπέλλου.

Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης συγγενείς, φίλοι, συναθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Σερβία, προπονητές, και φίλοι του αθλήματος και του σπουδαίου αυτού ανθρώπου αποχαιρέτισαν στο Κοιμητήριο του Αμαρουσίου μια μεγάλη αθλητική μορφή που «έσβησε» ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του Σάσα Ζιβούλοβιτς στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου
Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του Σάσα Ζιβούλοβιτς στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου

Συγκινημένοι όλοι από το ξαφνικό άγγελμα, καθώς η καρδιά του Σάσα τον πρόδωσε στα 51 του χρόνια, τη στιγμή που η σορός του περνά το κατώφλι του ναού ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η Νέα Ιωνία παρούσα στην κηδεία του Σάσα Ζιβούλοβιτς

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας και η αρχηγός της Νέας Ιωνίας, Μάγδα Κεπεσίδου μίλησαν με λόγια καρδιάς για τον Σάσα που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από την Ελλάδα και τους Έλληνες παρότι δεν γεννήθηκε εδώ.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Σελένα, ο γιος του Ούρος και η οικογένειά του από τη Σερβία που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Σάσα δεν βρίσκεται πλέον στο πλευρό τους.