Ηράκλειο: Ξεκινούν εγγραφές στο Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά

Από τα μέσα Ιουνίου, έως το τέλος Ιουλίου θα διαρκέσει το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης που, για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει ετοιμάσει για τα παιδιά της πόλης, προκειμένου να τους προσφέρει στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και άθλησης με το που θα κλείσουν τα σχολεία.

Το πρόγραμμα έχει τρεις περιόδους: 17/6 με 29/6, 1/7 με 12/7 και 15/7 με 26/7. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία έως και τις τρεις. Οι αιτήσεις για τις εγγραφές γίνονται εργάσιμες ημέρες 9.00 – 14.00 στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου), με την εγγύηση της οποίας διεξάγεται και φέτος το καλοκαιρινό camp για τα παιδιά. Έγγραφα αιτήσεων και δικαιολογητικών στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr.

Μάλιστα, από αυτή τη χρονιά, δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο οικονομικά πακέτα:

  • Το πλήρες «Water Camp» που περιλαμβάνει κολύμπι σε πισίνα, αθλήματα, δραστηριότητες και καθημερινή σίτιση
  • Το πιο οικονομικό «Just Sports» που περιλαμβάνει αθλήματα και δραστηριότητες.

Τα παιδιά που θα γραφτούν στο Water Camp θα φιλοξενούνται στο 9ο – 10ο Δημοτικό Σχολείο (Αυγής και Ματρώζου) και εκείνα του Just Sports στο 3ο Δημοτικό (Ευριπίδου 9).

Όσοι γονείς επιλέξουν το Water Camp θα έχουν στη διάθεσή τους και τις εξής εκπτώσεις:

  • 10% έκπτωση για εγγραφή δεύτερου παιδιού
  • 20% για εγγραφή τρίτου παιδιού και άνω
  • 10% για εγγραφή σε παραπάνω από μια περίοδο για το ίδιο παιδί

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο της ΚΕΑΕΔΗΑ, 2102756740.

«Και αυτό το καλοκαίρι έχουμε ετοιμάσει ποιοτικές και προσεγμένες δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης μας. Θέλουμε το πρόγραμμα απασχόλησης του Δήμου να είναι, όχι μόνο η λύση για το τι θα κάνουν τα παιδιά την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά, αλλά επιλογή για όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.