Ηράκλειο: Διανομέας ξυλοκόπησε άγρια μητέρα και γιο για ασήμαντο λόγο

Βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν χθες τη νύχτα ένας 45χρονος άνδρας μαζί με τη 70χρονη μητέρα του έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από διανομέα τροφίμων, για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο διανομέας άφησε τη μηχανή του στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας και ο 45χρονος ένοικος του έκανε παρατήρηση, ότι κλείνει άσκοπα την είσοδο.

Η παρατήρηση αυτή στάθηκε αρκετή για να «πιαστούν στα χέρια» οι δύο άντρες, καθώς προηγήθηκε έντονη κουβέντα ανάμεσά τους. Από τις φωνές κατέβηκε αμέσως στο ισόγειο και η μητέρα του 45χρονου για να δει τι συμβαίνει.

Τότε όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, ο διανομέας την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Μάλιστα, στο πάτωμα υπάρχουν ακόμα τούφες από τα μαλλιά της ηλικιωμένης γυναίκας.

Αστυνομικοί του τμήματος Νέου Ηρακλείου, μετά και την καταγγελία, άρχισαν να αναζητούν στις γειτονιές της περιοχής τον διανομέα, τον οποίο και εντόπισαν μετά από ένα μισάωρο και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει «βίαιο παρελθόν», καθώς έχει εμπλακεί και άλλες φορές σε ξυλοδαρμούς