Ηράκλειο: Γιορτινή η ατμόσφαιρα στην παρουσίαση ψηφοδελτίου του Νίκου Μπάμπαλου

Στο Ηράκλειο και σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη”.

Τους 75 υποψηφίους που στελεχώνουν το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του συνδυασμού, Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, παρουσίασε στους δημότες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Μπάμπαλος.

Ηράκλειο: Γιορτινή η ατμόσφαιρα στην παρουσίαση ψηφοδελτίου για τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο

Σε ένα γεμάτο από κόσμο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να ανανεώσουν την σχέση εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια έχουν χτίσει ανάμεσά τους μέσα από το έργο, την εξυπηρέτηση, τις κοινωνικές παροχές και τα προγράμματα που σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική αρχή.

«Το Ηράκλειο κάθε μέρα που περνά, γίνεται μια πόλη που αξίζει να ζεις. Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που μας ενώνει. Σας ζητώ να αξιοποιήσουμε όσα πετύχαμε και να προχωρήσουμε σε όσα έχουμε δρομολογήσει και πρέπει ακόμα να γίνουν. Σας ζητώ να διασφαλίσουμε ότι το Ηράκλειο θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Η δυναμική σας παρουσία, ο παλμός και η αγάπη στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη μας γεμίζει ευθύνη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που μαζί έχουμε φτιάξει μια δυνατή ομάδα, μια επιλογή εμπιστοσύνης…», τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Νίκος Μπάμπαλος.

«Όλες και όλοι οι υποψήφιοι μας, έχουν έντονη παρουσία στη ζωή της πόλης μας. Έχουν διακριθεί στην αυτοδιοίκηση, στους κοινωνικούς, αλλά και τους επαγγελματικούς στίβους και επέλεξαν τώρα να πρωταγωνιστήσουν και στην προσπάθεια για ένα ακόμα καλύτερο Ηράκλειο, για έναν ακόμα πιο λειτουργικό Δήμο, για μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής», σχολίασε ο Δήμαρχος.