ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο ετοιμάζει ιστοσελίδα με αποχαρακτηρισμένα βίντεο για Α.Τ.Ι.Α.

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια ιστοσελίδα που θα φιλοξενεί αποχαρακτηρισμένα βίντεο και πληροφορίες για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (Α.Τ.Ι.Α. / UAP) που διαθέτει.

Την ιστοσελίδα θα τη διαχειρίζεται το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα (AARO) το οποίο ιδρύθηκε το 2022 για να μελετά αναφορές για θεάσεις UAP στον αμερικανικό εναέριο χώρο. Ο ιστότοπος θα φιλοξενεί πληροφορίες και βίντεο σχετικά με τις επιλυθείσες υποθέσεις UAP, καθώς αυτές αποχαρακτηρίζονται και εγκρίνονται για δημοσιοποίηση, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Αμερικανοί κυβερνητικοί υπάλληλοι, μέλη της υπηρεσίας ή εργολάβοι με άμεση γνώση των κυβερνητικών προγραμμάτων ή δραστηριοτήτων των ΗΠΑ που σχετίζονται με τα UAP και χρονολογούνται από το 1945, θα μπορούν να υποβάλλουν αναφορές για τυχόν θεάσεις.

Αυτή η ιστοσελίδα, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο, θα απλουστεύσει τη διαδικασία αναφοράς UAP, η οποία προηγουμένως απαιτούσε επίσημη τεκμηρίωση σε πολλαπλά στάδια της ιεραρχίας.

«Σήμερα, συνεχίζουμε να έχουμε θεάσεις UAP, εξακολουθούμε να μην ξέρουμε τι είναι και η κυβέρνησή μας δεν έχει ιδέα για την έκταση του προβλήματος», έγραψε στο Newsweek ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Αυτό συμβαίνει επειδή οι πιλότοι, τόσο οι εμπορικοί όσο και οι στρατιωτικοί, συναντούν UAP, και η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων δεν καταγγέλλεται», κατέληξε ο Γκρέιβς.

ΠΗΓΗ: FuturismInteresting Engineering