Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ με Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα και πολλές εκπλήξεις

Η Ημερά Θετικής Ενέργειας έρχεται τη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 17:00, σε ένα νέο ανανεωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ, P5 έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νίκος Γκάλης, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας επιστρέφει με ένα ακόμα πιο εκρηκτικό line up από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής καθώς και τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες Dat Lilly και Βενετία Καμάρα, με συνοδεία του Γιάννη Τσιώρα.

Επί σκηνής, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live μαζί με το κοινό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 το τραγούδι «Ό,τι πεις» που δημιούργησε η ίδια σε συνεργασία με την Amita Motion.

Ήδη στη αγορά κυκλοφορούν οι συλλεκτικές συσκευασίες που δημιούργησε η Amita Motion ειδικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, οι οποίες καλούν το κοινό να τις σκανάρει και να απολαύσει αποκλειστικά, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, το «Ό,τι πεις» απολαμβάνοντας και μία μοναδική AR εμπειρία.

Στη σκηνή θα βρεθούν live οι FY, Hawk, Ivan Greko, Kidd, Kings, Mc Daddy, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Sigma, Trannos, Αναστασία, ενώ δεν θα λείπουν οι Daphne Lawrence, Ellize, Evangelia, Greg, KG, Lila, Zaf, Τάνια Μπρεάζου και Μίλτος Χαρόβας.

Η έκπληξη της βραδιάς δεν θα είναι άλλη από τον «εκρηκτικό» Guest Star, Σάκη Ρουβά.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 επισκεφθείτε τη σελίδα www.amitamotion.gr/imerathetikisenergeias.