Ζητείται νέος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής από τη ΝΔ – Οι ζεϊμπεκιές “έκαψαν” τον Πατούλη

Πολλαπλά μηνύματα εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καρατομώντας τον Νότη Μηταράκη από την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κρατώντας σκεπτική στάση, επί της ουσίας, στη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο πρωθυπουργός έχει θέσει από την αρχή της δεύτερης θητείας του ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ως προς την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, ζήτησε από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη να επικεντρωθούν στο έργο που τους έχει ανατεθεί και προειδοποίησε ότι θα είναι αυστηρός με όσος επιδεικνύουν αλαζονική συμπεριφορά. Και με τις χθεσινές του αποφάσεις απέδειξε ότι από αυτούς τους κανόνες δεν εξαιρείται κανείς. Ο κ. Μηταράκης επέστρεψε στα βουλευτικά έδρανα ακριβώς έναν μήνα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης και ήδη φημολογείται πως τελεί υπό αίρεση το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια της Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, το βράδυ της Πέμπτης, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας και λίγη ώρα μετά την κηδεία του ενός εκ των δύο χειριστών του Canadair που έχασαν τη ζωή τους επιχειρώντας στην πυρκαγιά της Καρύστου, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο και χόρευε ζεϊμπέκικο.

ΝΔ: Προβληματισμός για τη στάση Πατούλη
Στελέχη της ΝΔ εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για τις ζεϊμπεκιές που έριχνε ο κ. Πατούλης και σε ερώτηση για το αν το κόμμα θα αποσύρει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη η απάντηση ήταν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».