Επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στην 70η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 11 Μαϊου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το πρωί τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.

Στην ανθοκομική Κηφισιάς ο Κασσελάκης
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για ζητήματα της καθημερινότητας.


Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν στην περιοδεία του υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν-«στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Το τρέιλερ του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα στη Νέα Ιωνία

Το τρέιλερ του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα στη Νέα Ιωνία

Υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει αύριο το απόγευμα, Κυριακή 12 Μαΐου, την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ