Εκτός ψηφοδελτίου ο Αλέξανδρος Τσάνης; – Για φασιστική δράση τον καταγγέλλει η ΛΑ.ΣΥ.

Με μία σιβυλλική δήλωση έθεσε εκτός παράταξης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασίλης Χριστοδούλου τον Αλέξανδρο Τσάνη. Το πλήρες κείμενο που ανάρτησε ο ίδιος στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

“Μετά την ανακοίνωση της ΛΑΣΥ, η οποία στοχοποίησε χυδαία τον υποψήφιο μας Αλέξανδρο Τσάνη, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να τεθεί εκτός παράταξης μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη.
👉 Για εμάς ζητήματα δημοκρατίας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.
👉Είναι φανερό ότι πρόκειται για ευθεία επίθεση εναντίον της παράταξης μας και εμού προσωπικά, διότι κάποιοι αγωνιούν ότι η αλλαγή για τη Νέα Ιωνία ΗΔΗ έχει έρθει”.

Η ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. για τη φασιστική δράση

“Στο ψηφοδέλτιο του Β. Χριστοδούλου, βρίσκεται ο γνωστός εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία για την φασιστική του δράση Αλέξανδρος Τσάνης. Ο συγκεκριμένος έχει διατελέσει κατά καιρούς εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι παρών σε διάφορες αντιδραστικές, σκοταδιστικές και φασιστικές παρασυνάξεις.

Σε αναρτήσεις του μεταξύ άλλων γράφει πως «οι κυβερνήσεις δείχνουν ανοχή στους συμμορίτες» και πως «το ΚΚΕ πρέπει να βγει εκτός νόμου». Βγάζει όλο το εμετικό του μίσος για τις πιο ένδοξες σελίδες του λαού μας, δηλαδή για τον αγώνα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ ενάντια στους ναζί, λέγοντας πως «το ΚΚΕ εγκαινιάζει μνημεία σε όλη τη χώρα και πως για αυτό πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας».

Μετά από αυτήν την «πλούσια» σταδιοδρομία, το μόνο που μπορούμε να πούμε στον συνδυασμό του Β. Χριστοδούλου, που όπως λέει «ξέρει και μπορεί», είναι…. εις ανώτερα. Το τέλος του κατήφορου δεν έχει πάτο, ειδικά όταν βρεθείς στον φασιστικό βούρκο.

Τους ξεκαθαρίζουμε: Στην προσφυγούπολη της Νέας Ιωνίας δε χωράνε φασίστες, αλλά και όσοι τους ανέχονται, πόσο μάλλον τους ξεπλένουν βάζοντάς τους στα ψηφοδέλτιά τους“.

Η ανακοίνωση προτρέπει τους Ιωνιώτες να στηρίξουν τη ΛΑ.ΣΥ και καταλήγει:

“Στη γειτονιά του Μπλόκου της Καλογρέζας που το 2024 κλείνουν 80 χρόνια από εκείνον τον Μάρτη του 1944, συνεχίζουμε και πολεμάμε τον φασισμό, αυτό το μαντρόσκυλο του συστήματος. Όπως και τότε νικητής θα βγει ο λαός και όχι οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες”.