Εκλογές 2023: Συγκέντρωση ΚΚΕ στην πλατεία Καζαντζίδη στη Νέα Ιωνία με τον Πέτρο Αλέπη

Με την συμμετοχή κατοίκων από τη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΚΟΒ Κέντρου της Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Καζαντζίδη.

Ομιλητής ήταν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος κάλεσε το λαό της περιοχής να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ. Υπογράμμισε πως ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν στρατηγικές συγκλήσεις για αυτό και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Αναφέρθηκε στα λεγόμενα μικρά κόμματα «μίας χρήσης» που εμφανίζονται και εξαφανίζονται κατά περιόδους, παλιότερα τα ΛΑΟΣ-Ποτάμι-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ και σήμερα ΜΕΡΑ25-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΝΙΚΗ, και είπε πως λειτουργούν συμπληρωματικά στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην σκορπίσουν την ψήφο τους αλλά να στηρίξουν ακόμη πιο αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και το ραντεβού ανανεώθηκε για την συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ την Κυριακή 18 Ιούνη, 12 το μεσημέρι στο Παναιτώλιο με ομιλητή τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.