Εκλογές 2023: Ολομέλεια Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας με Κώστα Σκανδαλίδη, εν όψει της 25ης Ιουνίου

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα του Κινηματογράφου “Αστέρας”, η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε την Ολομέλειά της, παρουσία του κορυφαίου και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη – Τέως υπουργού, βουλευτή και Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ.

Την ευθύνη διοργάνωσης, συντονισμού και παρουσίασης της Ολομέλειας είχαν τα μέλη της Συντονιστικής ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας, Κώστας Εξαδάκτυλος και Βασιλική Μελέτη. Παρόντες επίσης ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δεστούνης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Κώστας Ρόδης. 

Σε ένα εποικοδομητικό διάλογο, έγινε η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η ανάλυση των νέων δεδομένων που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο, η ανάλυση του προγράμματος του Κινήματος, καθώς και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ μέχρι και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Παράλληλα, στη συζήτηση αναφέρθηκαν μελλοντικές δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης, αρχής γενομένης από τη στελέχωση του κεντρικού περιπτέρου του ΠΑΣΟΚ στην Πλατεία Σημηριώτη, τη στελέχωση των εκλογικών κέντρων από επιτροπές υποδοχής, καθώς και ομιλίες στελεχών σε κεντρικές πλατείες με σημείο αναφοράς το εκλογικό κέντρο.

Την Ολομέλεια τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του κινήματος, υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βόρειου Τομέα,  καθώς και πλήθος στελεχών και μελών της παράταξης.