Εθελοντική δεντροφύτευση στο Νέο Ηράκλειο

Ηράκλειο Αττικής: Με περισσότερο πράσινο στην πόλη θέλει να αποχαιρετήσει το 2021 και να υποδεχθεί το 2022 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής οργανώνοντας ακόμα μια δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης σε κοινόχρηστους, δημοτικούς χώρους.

Καιρού επιτρέποντος, το ραντεβού, αυτή τη φορά, είναι στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου επί της οδού Πρ. Λόφου την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί ενώ η δράση θα γίνει πίσω από τα δημοτικά γήπεδα του τένις στους ελεύθερους χώρους της γειτονιάς.

Όσοι, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν ώστε να πάρει περισσότερο χρώμα η πόλη, μπορούν να έρθουν στο σημείο συνάντησης βάζοντας μόνο την καλή τους διάθεση και τα κατάλληλα ρούχα.

Όλα τα υπόλοιπα (υλικά, εξοπλισμός) θα τους τα διαθέσει η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου.

«Ποιος καλύτερος τρόπος να πούμε αντίο στον χρόνο που φεύγει από το να βάλουμε λίγο παραπάνω πράσινο στη πόλη και τη ζωή μας και να υποδεχθούμε έτσι τη νέα χρονιά, που όλοι θέλουμε να είναι πιο αισιόδοξη, πιο ελπιδοφόρα. Περιμένουμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, κυρίως τα παιδιά της πόλης, να σκάψουμε, να φυτεύσουμε και να καμαρώσουμε τα νέα φυτά που θα φιλοξενούνται πλέον στο Δήμο μας», το μήνυμα του αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος, Δημήτρη Δημητρόπουλου.