Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής οργανώνει την εποχιακή Εθελοντική του Αιμοδοσία και καλεί όσες και όσους θέλουν να προσφέρουν δώρα ζωής στους συνανθρώπους τους να συμμετέχουν.

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι οι άνθρωποι της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» θα περιμένουν στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) τους εθελοντές αιμοδότες.

Όπως πάντα, πρώτοι στο κάλεσμα οι εργαζόμενοι του Δήμου, καθώς η Αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων σε αυτόν.

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: το καλύτερο δώρο δεν χρειάζεται χρήματα, δεν χρειάζεται κόπο. Μόνο αγάπη και δέκα λεπτά από τον χρόνο μας. Τόσο κρατάει μια αιμοληψία που, όμως, μπορεί να σημαίνει μια ολόκληρη ζωή για κάποιον συνάνθρωπό μας. Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να δώσουμε το παρόν, να σώσουμε εκείνους που χρειάζονται αίμα», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.