Είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές μαζεύει ο Δήμος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Βόλος, η Καρδίτσα, ο Δήμος Παλαμά, τα Τρίκαλα και άλλες περιοχές στη Θεσσαλία έχουν πληγεί σκληρά από τη σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων 48 ωρών. Δήμοι και φορείς άρχισαν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και εμφιαλωμένου νερού για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Ανάμεσά τους και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Είναι η ώρα της συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία, η ώρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Ως Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχωράμε για μία ακόμα φορά και οργανωμένα στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα αύριο Παρασκευή, την προσεχή Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι στο Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 154 – τηλ. 2102524346).

Τα είδη που συγκεντρώνουμε και διαπιστώσαμε ότι είναι τα αναγκαία μετά από επικοινωνία με τις τοπικές αρχές και τα οποία μπορείτε να φέρετε είναι τα ακόλουθα:

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Παιδικές τροφές και γάλατα
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Τροφές για ζώα

Όλα τα είδη που θα συγκεντρώσουμε, θα τα μεταφέρουμε τις προσεχείς ημέρες και κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, στους Δήμους που θα έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.