Δωρεάν webinar μετά τις Πανελλαδικές: Πώς να συμπληρώσετε σωστά το Μηχανογραφικό

Ένα δωρεάν webinar για όσους έγραψαν ήδη Πανελλαδικές Εξετάσεις προσφέρει η εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού, About Career, που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στόχος είναι να διευκολύνει τους υποψηφίους στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

Οι πανελλαδικές τελείωσαν και το Μηχανογραφικό πλησιάζει! Με την υποβολή του ολοκληρώνεται μια διετία κόπου, άγχους, προσπάθειας και αγωνίας. Η απαιτητική αυτή διαδικασία ενδέχεται να κρύβει παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι γεγονός ότι η βιαστική συμπλήρωση ή η αποσπασματική πληροφόρηση οδηγούν χιλιάδες υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες σε ατυχείς επιλογές ή για την ακρίβεια, σε επιλογές που δεν τους ταιριάζουν.

Δωρεάν webinar μετά τις Πανελλαδικές: Πώς να συμπληρώσετε σωστά το Μηχανογραφικό

Η σωστή συμπλήρωση του αποτελεί κομβικό σημείο για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο. Στην πραγματικότητα, όσο σημαντική είναι η βαθμολογία που συγκεντρώνει ο υποψήφιος, άλλο τόσο κρίσιμος είναι και ο τρόπος που θα δηλώσει τις σχολές προτίμησης του.

Μέτριες θεωρητικά βαθμολογίες μπορούν να αξιοποιηθούν με τον πλέον ιδανικό τρόπο αλλά ένα επιπόλαια συμπληρωμένο μηχανογραφικό ενδέχεται να μειώσει τις δυνατότητες που δίνει μια υψηλότερη βαθμολογία. Ένα έξυπνο μηχανογραφικό απαιτεί αναλυτική πληροφόρηση, έμφαση στις λεπτομέρειες ,αποσαφήνιση των κρυφών σημείων και προσωποποιημένη προσέγγιση ώστε να αποφευχθούν λάθη και να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η βαθμολογία του κάθε υποψηφίου.

Αν ήδη προβληματίζεσαι για τον τρόπο συμπλήρωσης και τα μυστικά του μηχανογραφικού, μην χάσεις το webinar που διοργανώνουμε την Δευτέρα 19/6, ώρα 19:00


Θα λύσουμε όλες τις απορίες σου σχετικά με:​

  • Την ελάχιστη βάση εισαγωγής
  • Τον τρόπο υπολογισμού των μορίων
  • Τα τρία μηχανογραφικά
  • Τις αόρατες σχολές
  • Τα κριτήρια επιλογής σχολής
  • Τα συνήθη λάθη στο μηχανογραφικό
  • Την αξιοποίηση της δυνατότητας μετεγγραφής –μετακίνησης. Έχουν διαφορά;

Webinar: Ημερομηνία και ώρα Διεξαγωγής:
Δευτέρα 19 Ιουνίου
Ώρα 19:00

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μέσω zoom. Μετά από την εγγραφή θα σας έρθει email με τον σύνδεσμο.